Fint å være to om det?

Med Deleie hjelper vi deg med egenkapitalen - Kjøp boligen sammen med CoO. Har du inntekt og betjeningsevne til å håndtere boliglånet for den boligen du ønsker deg, men mangler deler av den påkrevde egenkapitalen kan du kjøpe boligen i samarbeid MED CoO.

 


Coo hjelper deg å realisere drømmeboligen din gjennom delt eierskap. På denne måten får du muligheten til å spare opp egenkapital i din egen bolig ved å nedbetale et boliglån, og dra nytte av forventet verdiøkning over tid. Dette gjør at du til slutt kan eie hele boligen selv.

Du vil ha full disposisjonsrett over hele boligen, og eierskapet vil bli tinglyst i sin helhet på deg. Du betaler en leie for den delen av boligen du ikke kjøper som tilsvarer lånekostnadene og din eierandel i boligen.

Vår visjon med dette samarbeidet er at du skal kunne eie hele boligen så snart du er klar for det og har tilstrekkelig egenkapital i henhold til utlånsforskriftene. Derfor har du muligheten til å innløse hele eller deler av andelen hos Coo underveis, og i de fleste tilfeller vil du eie hele boligen selv i løpet av 3-5 år selv om dette ikke er et krav.

Hvis du velger å kjøpe bolig sammen med Coo må du bli godkjent som kunde. Du kan reservere boligen du ønsker å kjøpe mens du venter på godkjennelsen fra Coo. Tilbudet gjelder utvalgte prosjekter.

Ta kontakt slik at vi kan hjelpe deg videre i prosessen: Klikk her

Les mer om Cooo

Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.