Vi skiller oss ut

Det er vi som gjør Weenbo til en god boligutvikler. Personlighet kan blant annet forklares som en persons individuelle, psykologiske særpreg og karakteristiske åndelige og moralske egenskaper. Vi i Weenbo er opptatt av å utfylle hverandres egenskaper og personligheter på best mulig måte. Dette gjenspeiles i våre boligprosjekter.


DAG ENGELSRUD
DAG ENGELSRUD

dag@weenbo.no/900 42 112

Dag har et utrolig engasjement for Weenbo! Dette kombinerer han med faglig tyngde og fokus på utvikling og kvalitet. Liker seg svært godt på motocrossbanen i helgene. 

GLENN SLATTUM
GLENN SLATTUM

glenn@weenbo.no/920 86 953

Glenn vet imponerende mye om mangt, og jobber med hjertet langt utenpå firmadrakten. Privat er han skipper på egen blankpolert skute. 

LISE-RENATHE RUD
LISE-RENATHE RUD

lise@weenbo.no/412 30 847

Storesøster i det ordentlige liv, men i vår verden er hun den yngste. Likevel er det hun som passer på oss alle. Ingen har mer kontroll enn Lise. Alltid blid.

PETTER LANGHELLE
PETTER LANGHELLE

petter@weenbo.no/917 81 965

Petter er en tørrvittig smarting. Han kombinerer tømrer- og prosjektlederfaget på en forbilledlig måte. Lager Nannestads beste pizzasaus hver fredag.

OLE-MAGNUS KAKSRUD
OLE-MAGNUS KAKSRUD

ole@weenbo.no/971 39 201

Ole-Magnus har en bachelorgrad i eiendomsmegling og mastergrad i eiendomsutvikling fra NTNU i Trondheim. Fotballinteressert øl-brygger fra Nannestad med gjennomføringskraft.

PÅL CHRISTAN WETHAL
PÅL CHRISTAN WETHAL

pal@weenbo.no/472 34 504

Enebarn, - litt trassig og sta. Pål gir seg ikke før det er helt perfekt. En kreativ petimeter og uredd prosjektutvikler. Odelsgutt uten egen traktor.