Kjøpe nybygg av Weenbo

Det er ikke mye som kan måle seg med følelsen av å flytte inn i en helt ny bolig som man selv har tilpasset. Farger, interiør og preferanser etter egne ønsker og behov uten rester av noen annens liv i skuffer og skap. Vi og våre leverandører leder deg gjennom prosessen helt frem til innflytting!

 


Den første informasjon om boligen får dere gjennom det tilsendte prosjektet og dialogen med vår megler eller direkte med oss.

Vi anbefaler alle våre kunder å få en grundig presentasjon av leveransen før et eventuelt bud sendes inn. Presentasjonen inneholder en gjennomgang av boligleveransen, tomten og mulige tillegg og tilpasningsalternativer. I tillegg vil vi gi en innføring i kjøp av nybygg og hvilke fordeler dette gir deg som kjøper.

Etter at dere har mottatt nødvendig informasjon og tenkt gjennom de viktigste rammebetingelsene rundt kjøpet, kan dere fylle ut et budskjema/kjøpstilbud, og sende dette til oss eller megler. Dersom budet aksepteres inngås det en kontrakt som beskytter at dere får nøyaktig det som er avtalt.

Som kunde ønsker dere kanskje å sette deres personlige preg på boligen og det er selvfølgelig mulighet til å oppgradere og endre leveransen. Gjennom vårt online tilvalgssystem vil vi kunne sette sammen en leveranse nøyaktig slik dere ønsker den ut fra de tilvalgsmulighetene prosjektet har. Dette kan være fliser, kjøkken, bad, gulv, plassering og valg av elektriske punkter, rørleggerinstallasjoner og personlige ønsker.

Etter at byggingen er i gang vil dere ha ett besøk på byggeplassen før overlevering. Dette skjer 1-2 uker før overtagelse. Da avholder vi en forhåndsbefaring som gir oss anledning til å gjennomgå hele leveransen og påse at alt er som avtalt før dere kan flytte inn i deres nye bolig.

På overtagelsesdagen går vi gjennom boligen på nytt, vi gir innføring i vår nye app for rapportering og dialog etter innflytting og ikke minst - dere får nøkler til deres nye hjem! 

Lykke til!

 

 

Bildet viser kjøkken fra Schûller, levert av Fresh Interiør

Vi bruker informasjonskapsler/cookies for å gi deg en tilpasset brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.